Çukurova Üniversitesi | Yerleşke Haritası | Web Posta | Yararlı Linkler Ana Sayfa

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI

Genel Bilgi Mevzuat Personel Plan ve Raporlar İç Kontrol Online İşlemler Doküman İletişim

Başlangıç ve Bitiş Tarihi
01.07.2019- 01.07.2019
Başlangıç ve Bitiş Saati
Yer / Adres :
Rektörlük İdari Birimler Binası 1.Kat
Web Adresi :

E-posta Adresi :
stratejikplan@cu.edu.tr
İlgili Kişi :
Ayhan ERÇEL

>  Site Haritası
2019 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Rap.Hazırlanması (01/07/2019 - 31/07/2019)
5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu’nun 30. maddesi, genel yönetim kapsamındaki idarelerin, ilk altı aylık bütçe uygulama sonuçları, ikinci altı aya ilişkin beklentiler ve hedefler ile faaliyetlerini Temmuz ayı içinde kamuoyuna açıklamaları gerektiğini hükme bağlamıştır.

Söz konusu düzenleme ile kamu hizmetlerinin yürütülmesinde ve bütçe uygulamalarında saydamlığın ve hesap verilebilirliğin arttırılması ve kamuoyunun kamu idareleri üzerindeki genel denetim ve gözetim fonksiyonunun gereği şekilde gerçekleştirilmesinin sağlanması amaçlanmıştır.

Bu amaç doğrultusunda, Üniversitemizin, yılın ilk altı aylık dönemine ilişkin bütçe uygulamaları, ikinci altı aya ilişkin beklentiler ve hedefler ile faaliyetlerinin yer aldığı kapsamlı bir raporun 31.07.2019 tarihine kadar hazırlanması ve hazırlanan “2019 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu”nun ekleriyle birlikte kamuoyunun bilgisine sunulması gerekmektedir.

Çukurova Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
 Ziyaretçi sayısı: 118